Louwman Museum

STAP MET UW EVENEMENT IN DE GESCHIEDENIS VAN DE VOORUITGANG

 

OMRINGD DOOR INSPIRATIE

Het Louwman Museum in Den Haag is de plek waar meer dan 130 jaar vooruitgang, innovatie en design zichtbaar vertegenwoordigd is in een unieke collectie van meer dan 275 pronkstukken uit de geschiedenis van de automobiel.

STAP MET UW EVENEMENT IN RUIMTES VOOR AMBITIES VAN ELK FORMAAT

Verras en inspireer uw gasten tijdens uw vergadering, congres, beurs, receptie, diner of feest in de unieke omgeving van het museum. Met in totaal negen bijzondere ruimtes biedt het museum alle faciliteiten voor uw zakelijke evenement. Of het nu gaat om een presentatie in het indrukwekkende theater, een bijeenkomst in een van de karakteristieke vergaderzalen of een ontvangst waarvoor het museum exclusief toegankelijk is voor uw gasten.

 

UW EVENEMENT OP GEPASTE AFSTAND

In het Louwman Museum is voldoende ruimte voor 1,5-meter afstand voor gasten en medewerkers. Het museum en de ruimtes voor bijeenkomsten zijn zo ingericht dat er volledig voldaan wordt aan de RIVM-maatregelen.

 

HYBRIDE & ONLINE EVENTS

In deze tijd waar fysiek bij elkaar komen in beperkte mate mogelijk is, zijn hybride en online events de manier om in contact te blijven met uw relaties en medewerkers. In het Louwman Museum zijn volop mogelijkheden voor het faciliteren van hybride en online events. In samenwerking met onze AV partner Rena Productions bieden wij een compleet pakket om u volledig te ontzorgen.

We bieden een event platform waar de livestream en alle informatie samenkomt. De deelnemers volgen het programma met mogelijkheden voor break-out sessies, sprekers die inbellen en rondetafelgesprekken. Interactie met de deelnemers door middel van een chat, vragen en polls zijn uiteraard ook mogelijk.

Een aantal ruimtes in het Louwman Museum hebben de mogelijkheid voor een professionele opstelling met camera’s, licht, geluid en schermen voor een hybride of online event. Ons Theater en de Toyoda zaal zijn zeer geschikt voor een hybride event. De Bibliotheek, het Museumplein en onze Great Hall bieden een perfect decor voor een online event. En voor een videovergadering zijn onze Spijker en Bentley zaal perfect.

 

MAAK EEN PROEFRIT

Bel of mail ons voor het beantwoorden van je vragen of het plannen van een online rondleiding.

Hulp nodig bij de creatieve invulling van jouw evenement? Ook daar helpen we je graag mee!

 

Tel. +31 (0)70 304 73 73 I evenementen@louwmanmuseum.nlhttps://www.louwmanmuseum.nl/

 

Faciliteiten

Invaliden toegankelijk

Catering aanwezig

Geluidsinstallatie aanwezig

Plug & Play aanwezig

Visuele middelen aanwezig

Alle zalen

Great Hall

Theater

Museumplein

Toyoda

Ford

Bibliotheek

Crosby

Bentley

Spijker

Informeer over de huidige capaciteit van de zalen. Deze is aangepast naar aanleiding van de huide maatregelen.

Bezoek website Offerte aanvragen