Madurodam

Wil je een onvergetelijk evenement organiseren met uitzicht over héél Nederland? Kom naar Madurodam! Van bedrijfsfeest tot congres. Hier kan het allemaal. Extra bijzonder: al onze opbrengsten gaan naar goede doelen voor kinderen. Met je evenement draag je daar een steentje aan bij.

Unieke locatie

Op 2 juli 1952 opende Prinses Beatrix Madurodam. Sinds dag 1 is het meer dan een themapark dat het beste van Nederland laat zien: het is opgericht als levende herinnering aan oorlogsheld George Maduro én als fondsenwerver voor goede doelen. Inmiddels is Madurodam óók een unieke locatie voor evenementen.

Inspiratie

Nederland ligt aan je voeten in Madurodam. Dit biedt veel inspiratie voor evenementen. Wij denken graag met je mee om je evenement op een bijzondere manier te koppelen aan het park. Zo kunnen we een auto met je bedrijfslogo in het park of je wijzen op zaken waarnaar je kunt verwijzen tijdens je evenement.

Grote groepen

Jaarlijks verwelkomt Madurodam we tussen de 600.000 en 650.000 bezoekers. Hierdoor weten we als geen ander hoe is het om grote groepen gasten te ontvangen. We regelen alles tot in de puntjes en overtreffen graag je verwachtingen.

Verschillende zalen

We beschikken over 7 multifunctionele zalen en zijn hierdoor een geschikte locatie voor zakelijke én feestelijke evenementen tot 1.200 gasten. Alle zalen zijn modern ingericht, voorzien van professionele theaterverlichting en een Bose-geluidsinstallatie. De zalen zijn afgeschermd van het park. Dit betekent dat je niet tussen de parkbezoekers loopt. Extra bijzonder: de zalen bieden uitzicht over Nederland! Even ontspannen tijdens een evenement? Wandel gerust door het park. Alle gasten hebben tijdens een evenement gratis toegang.

Hybride en Online events

Naast de fysieke evenementen heb je bij Madurodam ook de mogelijkheid om een hybride of online event te organiseren. Op welke andere locatie zend je je webcast uit met heel Nederland op de achtergrond? Wij hebben contacten met diverse techniek partijen die je kunnen ondersteunen. Je eigen techniekpartij meenemen kan uiteraard ook.

Eten en drinken

Een evenement is pas écht geslaagd als je lekker hebt gegeten en gedronken. Onze chef-kok en zijn team zetten hiervoor alles op alles. Van een goed buffet tot een culinair gangendiner: ze maken het! Natuurlijk stemmen we alles af op het budget en de grootte van het gezelschap. Uiteraard houden we rekening met dieetwensen, zoals halal, vegetarisch, koosjer en glutenvrij. Hulp nodig? Onze specialisten denken graag met je mee voor het perfecte diner.

Goed bereikbaar

Madurodam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf de stations Den Haag Centraal en Den Haag Hollands Spoor. Vanaf beide stations ben je met de tram of bus binnen 10 minuten met de bus of tram bij Madurodam. Bovendien heeft Madurodam een eigen parkeerterrein met 450 parkeerplaatsen.

Goede doelen

Sinds 1952 schenkt Madurodam haar opbrengst, jaarlijks tussen de 600.000 en 1 miljoen euro, aan goede doelen voor kinderen. Inmiddels heeft Madurodam via het Madurodam Kinderfonds meer dan 32 miljoen euro uitgekeerd.

Faciliteiten

Indoor & Outdoor

Catering aanwezig

Geluidsinstallatie aanwezig

Visuele middelen aanwezig

Plug & Play aanwezig

Invaliden toegankelijk

Alle zalen

Foyer

Madurozaal

Boon van der Starpzaal

Panorama Café

Taste of Holland

Oranje en Blauwe zaal

Op zoek naar unieke locatie voor een bedrijfsfeest, vergadering, congres of teambuilding? Bekijk onze zalen. Van klein tot groot, áltijd met Nederland aan je voeten. Succes gegarandeerd!

Bezoek website Offerte aanvragen