Case: Madurodam

Food Service Network – congres

Onlangs faciliteerden wij het jaarlijkse Food Service Network-congres in Madurodam. Een tweedaagse inspirerende bijeenkomst, georganiseerd voor leden van Food Service Network. Dit jaar was het thema ‘goed werkgeverschap’. Met inspirerende sprekers en goede discussies in de Madurozaal. De ontvangst en catering in de foyer.

Madurodam heeft alle foodies volledig in de watten gelegd. Niet alleen was er een gezonde lunch, goed ontbijt en healthy take-away lunch. Ook was er een walking dinner volledig in Nederlandse stijl. Met gerechten gemaakt van uitsluitend Hollandse producten heeft Madurodam laten zien dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ook een mooie optie is in het cateringaanbod. Als kers op de taart genoten de bezoekers van onze vliegtuig-catering, tijdens een avondwandeling in Maurodam. Een geslaagd event!

Themapark Madurodam leent zich perfect voor business- en leisure-events. Waar anders kun je tijdens je congres of netwerkbijeenkomst een rondje door Nederland maken? Of een vlucht maken in The Flying Dutchman met een hapje en een drankje?

Foto’s: Kevin Verkruijssen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de venues in Den Haag en meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden

Uw evenement in Den Haag is centraal gelegen in de randstad en uitstekend bereikbaar

bekijk de locaties