Museon – Omniversum

Meetings & Events in het Museon-Omniversum: Inspirerend, duurzaam en verantwoord!

Zoek je een inspirerende en duurzame locatie voor je bijeenkomst?

Dan zit je goed bij Museon-Omniversum! Dé inspirerende en duurzame plek voor je vergadering of (online) evenement. Wij staan voor een duurzame toekomst en dragen bij aan een leefbare aarde voor iedereen. Bij ons draait alles om de aarde, de mens en duurzame ontwikkeling. Dit zie je terug in onze bijzondere collectie, actuele programmering en de films in ons unieke koepelfilmtheater. Het Museon-Omniversum biedt een omgeving die inspireert en ieders nieuwsgierigheid, verbeelding en creativiteit stimuleert.

Internationale ontmoetingsplek voor een duurzame toekomst

Museon-Omniversum is dé ideale ontmoetingsplek in het hart van de Internationale Zone van Den Haag. Wij hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en zijn in het bezit van een Green Key Gold-certificering. Als SDG House richten wij ons proactief op het mogelijk maken van een leefbare toekomst voor ons allemaal. Dit doen we in onze programmering én bedrijfsvoering. Juist daarom is Museon-Omniversum geschikt voor evenementen rondom dit thema. Het uitgangspunt voor onze One Planet Expo zijn de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Een bezoek aan (een deel van) deze unieke interactieve tentoonstelling in Nederland kan de rode draad vormen in je programma. Ook zijn er interessante tijdelijke tentoonstellingen. Er is voor elk wat wils.

Iedere bijeenkomst verdient aandacht en maatwerk

Iedere organisatie is anders en heeft zijn specifieke wensen. Wij adviseren je graag over de vele mogelijkheden en bieden maatwerk. Om je bijeenkomst tot een succes te maken. Of het nu gaat om een symposium met workshops in onze museale ruimtes. Of een dag voor medewerkers en hun familie. Er is altijd wel een thema te vinden dat aansluit bij het doel van je evenement. Iedere bijeenkomst verdient de juiste aandacht. Wij denken graag met je mee. Er zijn diverse inspiratieprogramma’s en (speed) tours. Binnen een tentoonstelling of langs de topstukken van een collectie. Van een kennismaking tot een verdieping. We informeren je graag!
De congresfaciliteiten zijn zowel beschikbaar overdag als in de avond wanneer het Museon-Omniversum voor publiek gesloten is.

Online events in het Museon-Omniversum

Een online event is dé manier om verbonden te blijven met opdrachtgevers, zakelijke relaties en medewerkers. De studio van Museon-Omniversum is hiervoor de ideale ontmoetingsplek. Vooral als het gaat om thema’s rondom het duurzame ontwikkeling. Wil je als een live stream-event, online presentatie of webinar houden in een inspirerende omgeving die duurzaam én maatschappelijk verantwoord is? Dan zit je bij ons helemaal goed.

Samen met gerenommeerd AV partner Bourgonje zorgen wij voor een succesvolle uitvoering van je event.

Faciliteiten

Catering aanwezig

Geluidsinstallatie aanwezig

Invaliden toegankelijk

Plug & Play aanwezig

Visuele middelen aanwezig

Alle zalen

Auditorium

Studio

International Lounge

Panoramazaal

Labs 3x

Omniversum

Ons ervaren team begeleidt je graag bij de creatie van jouw unieke evenement. Ontdek de wereld in het Museon-Omniversum. Neem direct contact met ons op via sales@oneplanet.nl of telefoon 070-3381434

Bezoek website Offerte aanvragen