Den Haag is meer dan de moeite waard om te vertoeven!

Den Haag heeft veel te bieden als het gaat om eersteklas congres- en vergaderfaciliteiten. Er bevinden zich voldoende hotels, gezellige restaurants en een sfeervol centrum met veel terrassen. Daarnaast beschikt Den Haag als enige grote stad in Nederland over een strand van maar liefst 11 kilometer lang waar ulekker kunt uitwaaien. Het is dus zeker de moeite waard om een overnachting of city trip te koppelen aan uw event. Den Haag is op vele manieren goed bereikbaar en heeft twee vliegvelden op 30 minuten afstand.

Met het Vredespaleis als kloppend hart is Den Haag de internationale stad van vrede en recht. Hier werken iedere dag duizenden mensen aan een veilige en rechtvaardige wereld en komen uit alle windstreken mensen bij elkaar om mondiale problemen op te lossen. Voor iedereen, nu en in de toekomst. Den Haag is tevens de regeringsstad. Politiek gezien worden er in Den Haag veel belangrijke beslissingen genomen. De stad is dan ook een logische plek voor de organisatie van nationale en internationale conferenties.

Kijk voor meer informatie over Den Haag op:

DenHaag.com

Zoek locaties die geschikt zijn voor uw event

U kunt nu in één handeling een offerte aanvragen bij de geselecteerde locaties. Indien u nog iets aan wilt passen dan kunt u de oranje vinkjes aanklikken. Uw offerte aanvraag komt bij alle aangevinkte locaties terecht.

Maak uw selectie. Daarna kunt u in één handeling bij deze locaties een offerte aanvragen. Als u een afspraak wilt maken met een locatie, dan vindt u de gegevens op de locatiepagina's.