Fokker Terminal

De Fokker Terminal is een indrukwekkend gebouw met een rijke historie. De geschiedenis als voormalige school voor vliegtuigtechniek is er voelbaar. Het hart van het gebouw wordt gevormd door de indrukwekkende 9 meter hoge hangar van 35 meter breed en 68 meter lang. Vroeger stonden hier de vliegtuigen opgesteld waar studenten aan sleutelden. De hangar wordt overspannen door een staalconstructie met glazen lichtstraten die zorgen voor fraai daglicht. Aan de achterzijde van de hangar zijn over de volle breedte de immense hangardeuren gesitueerd. Het tweede gedeelte van de hangar is automatisch te verduisteren t.b.v. plenaire settings. Met een vrij vloeroppervlak van ruim 2000m2 is de hangar geheel flexibel in te delen en ideaal voor o.a. congressen, product-presentaties, diners, beurzen of bedrijfsevenementen. Direct rondom deze hangar liggen 18 voormalige klaslokalen, gelegen op de begane grond en 1eetage. Deze klaslokalen zijn volledig ingerichte subzalen voorzien van vaste AV techniek. De zalen variëren in grootte van 40 tot 250 personen.

Webcasting (online congres)

We verzorgen gedurende de Corona periode op drie verschillende locaties in de Fokker Terminal professionele webcast producties. We doen dat in samenwerking met AVEQ Creatieve Producties & AV Rental. Bel ons gerust voor een uitleg of een rondleiding.

Hangar: Vanuit onze hangar verzorgen we custom made webcast producties. Dit zorgt voor indrukwekkende settings waardoor een productie onderscheidend is van standaard webcast producties.

Studio 1: Onze grootste subzaal, de Motorruimte hebben we permanent ingericht als webcast studio samen met onze techniekpartner AVEQ. Deze ruimte is standaard voorzien van meerdere projectieschermen, camera’s en schakeltechniek voor een impactvolle manier van content presenteren. De studio is voorzien van een podium, debattafel, dynamisch licht en biedt naast streamingmogelijkheid ook ruimte voor 30 gasten die er live bij aanwezig kunnen zijn. De webcast studio is per dagdeel te huur.

Studio 2: De tweede studio bevindt zich in een subruimte van 8 x 8 meter. Deze studio is ook volledig ingericht zoals bovenstaand beschreven. In deze studio kan alleen geen publiek worden ontvangen.

Bekijk onze inspiratie pagina

Faciliteiten

Invaliden toegankelijk

Geluidsinstallatie aanwezig

Plug & Play aanwezig

Indoor & Outdoor

Catering aanwezig

Visuele middelen aanwezig

Alle zalen

entreehal

Hangar - begane grond

Motorruimte - begane grond

6 subruimtes - begane grond

2 subruimtes - begane grond

8 subruimtes - 1e etage

Kantine

De 16 subzalen voor 40 en 100 personen zijn ingericht met meubilair en voorzien van AV-apparatuur. De Hangar, Motorruimte en de Kantine worden naar wens ingericht.

Bezoek website Offerte aanvragen