Fokker Terminal

Fokker Terminal Den Haag biedt volledige ontzorging bij congressen.

De Fokker Terminal is een monumentaal, inspirerend industrieel gebouw. Vroeger stonden hier de vliegtuigen opgesteld waar studenten aan sleutelden. Aan de achterzijde van de hangar zijn over de gehele breedte de imposante hangardeuren gesitueerd. De locatie is door de ligging nabij de snelwegen A4 en A12 zeer goed bereikbaar en beschikt over 400 parkeerplaatsen.

De hangar is het middelpunt van het gebouw en biedt plaats aan een plenaire opstelling van 200 tot 1000 personen, gecombineerd met bijvoorbeeld een cateringplein of beursvloer. Door een innovatief systeem van verplaatsbare gordijnen en technische faciliteiten wordt elke setting snel en makkelijk op maat gemaakt.

Door middel van turn key congrespakketten maakt de Fokker Terminal het mogelijk een congres te organiseren in een niet alledaagse, industriële en inspirerende omgeving maar dan met het gemak van een kant-en-klaar ingerichte congreslocatie met 18 breakout rooms. Deze breakout rooms, die allen direct aan de hangar liggen, zijn ideaal voor bijvoorbeeld workshops of een parallel programma en variëren in capaciteit van 40 tot 250 personen.

Wat de Fokker Terminal werkelijk uniek maakt is dat zo’n beetje iedere setting mogelijk is. Of je nu een festivalsfeer of netwerkplein met stands wilt in het eerste gedeelte van de hangar en een theater-, centercourt- of lagerhuisopstelling in het tweede gedeelte, alles is mogelijk. Ook op het gebied van de audio-visuele mogelijkheden en branding & signing wordt er tot in detail met je meegedacht.

Gedurende het volledige traject, vanaf uw eerste telefoontje tot en met de uitvoering op de eventdag zelf, heeft u contact met één aanspreekpunt. Een ervaren eventmanager die de passie voor een goed georganiseerd evenement met u deelt. Dus geen accountmanager maar een mede-organisator die actief met u meedenkt en op de vloer persoonlijk toeziet op een constante kwaliteit.

Bekijk onze inspiratie pagina

Faciliteiten

Invaliden toegankelijk

Geluidsinstallatie aanwezig

Plug & Play aanwezig

Indoor & Outdoor

Catering aanwezig

Visuele middelen aanwezig

Alle zalen

entreehal

Hangar - begane grond

Motorruimte - begane grond

6 subruimtes - begane grond

2 subruimtes - begane grond

8 subruimtes - 1e etage

Kantine

De 16 subzalen voor 40 en 100 personen zijn ingericht met meubilair en voorzien van AV-apparatuur. De Hangar, Motorruimte en de Kantine worden naar wens ingericht.

Bezoek website Offerte aanvragen