Case: Fokker Terminal

Fokker Terminal scoort met groots iBestuur Congres

Meer dan 125 sprekers, 35 break out-sessies en een plenair programma. Met ruim 1.200 deelnemers die op locatie of online deelnamen. Het zijn de mooie cijfers die horen bij het iBestuur Congres 2022. Bij de Fokker Terminal, hét vertrekpunt voor grootste events, weten ze wel raad met getallen in deze orde van grootte. Het monumentale, industriële gebouw aan de Binckhorstlaan 249 in Den Haag bleek opnieuw de ideale locatie voor een unieke, inspirerende en bijzondere dag speciaal voor bestuurders en beslissers uit de overheid en de IT-sector.

Voor dit congres werden de hangar en bijna alle 18 subruimtes ingezet. De Hangar, was bij dit congres verdeeld in twee delen. In het voorste gedeelte was een sfeervol netwerk/catering plein ingericht met meubilair en groendecoratie. Het tweede gedeelte van de hangar was een plenaire setting geplaatst in een halve boksring opstelling. De subruimtes die allemaal rondom de hangar liggen werden ingezet t.b.v. workshops waarvan er 10 als studio werden ingericht en online waren te volgen. Zo’n groot aantal studio’s vraagt enorm veel van de techniek die verzorgd werd door AVEQ. Cateraar Mood4Food verzorgde de smakelijke catering gedurende de dag waarna er na een vliegensvlugge ombouw in de grootste subruimte ook nog een diner werd geserveerd t.b.v. de stakeholders en organisatie.

Opdrachtgever Alet De Mol van Otterloo was onder de indruk van de manier hoe de Fokker Terminal dit samen met de partners heeft gerealiseerd. ‘De setting was prachtig en het eten heerlijk. Ook organisatiebureau Events in Company was zeer tevreden over de samenwerking tijdens deze editie.

Wil jij ook zo’n event, of wil je brainstormen over jouw ideeën? Neem dan gerust contact op. www.fokkerterminal.nl

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de venues in Den Haag en meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden

Uw evenement in Den Haag is centraal gelegen in de randstad en uitstekend bereikbaar

bekijk de locaties