Nieuwspoort

Welkom bij Nieuwspoort, het congrescentrum in het hart van de landelijke politiek en te midden van de internationale organisaties voor vrede en recht. Wij bieden de perfecte locatie voor exclusieve en goed beveiligde bijeenkomsten tot 1.000 gasten.

Welkom bij Nieuwspoort, het congrescentrum in het hart van de landelijke politiek en te midden van de internationale organisaties voor vrede en recht. Wij bieden de perfecte locatie voor exclusieve en goed beveiligde bijeenkomsten tot 1.000 gasten.

Flexibele dienstverlening én zalen

De flexibiliteit van Nieuwspoort wordt geprezen. Ons vaste team van professionals wisselt in een handomdraai van een intiem evenement voor slechts enkele, gasten naar een groots banket of goedbezocht congres. Door de grote variatie in indelingen van de ruimte die Nieuwspoort biedt, hoeft u niet uit te wijken als u meerdere parallelsessies wilt organiseren. Onze ruime en goed uitgeruste zalen zijn speciaal ontworpen om aan al uw congresbehoeften te voldoen.

State of the art omgeving

Met de nieuwste audiovisuele apparatuur, inclusief professionele geluids- en verlichtingssystemen, bent u verzekerd van een indrukwekkende presentatie. Onze zalen zijn voorzien van moderne technologieën om interactie en betrokkenheid te bevorderen, zoals draadloze connectiviteit en projectieschermen van topkwaliteit met een projectieoppervlak tot een breedte van wel 30 meter. Uw sprekers zullen stralen en uw publiek zal geboeid blijven.

Hoogwaardige horeca

Daarnaast bieden wij uitgebreide cateringopties om uw congres compleet te maken. Ons culinaire team zorgt voor gevarieerde mogelijkheden, met heerlijke gerechten en drankjes die precies passen bij uw evenement. Of het nu gaat om een energieke lunch, een elegante receptie of een thematisch galadiner, wij creëren de perfecte culinaire ervaring die aansluit bij uw wensen.

Centraal gelegen

Nieuwspoort ligt in het recent fraai verbouwde Tweede Kamergebouw. Met belangrijke luchthavens binnen een half uur rijden, een parkeergarage direct naast het gebouw en Den Haag Centraal op slechts enkele minuten lopen, is Nieuwspoort uitstekend bereikbaar met voldoende hotels op loopafstand.

Bovendien profiteert u van onze uitgebreide netwerkmogelijkheden. Nieuwspoort trekt een breed scala aan professionals uit verschillende sectoren, waardoor uw congres de ideale gelegenheid is om nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te versterken. Met onze ondersteuning en expertise kunt u ervoor zorgen dat uw congres niet alleen informatief en inspirerend is, maar ook een platform biedt voor waardevolle connecties.

Faciliteiten

Catering aanwezig

Geluidsinstallatie aanwezig

Invaliden toegankelijk

Visuele middelen aanwezig

Alle zalen

Wandelganger 1

Wandelganger 2

Wandelganger 4

Wandelganger 5

Wandelganger 6

Wandelganger 7