Kunstmuseum Den Haag

Kunstmuseum Den Haag is een modern paleis voor de kunsten en is met haar collectie van 160.000 kunstwerken een van Europa’s grootste kunstmusea. Het Kunstmuseum heeft een toonaangevende collectie moderne en hedendaagse beeldende kunst, mode en toegepaste kunst. Bent u voor uw evenement op zoek naar een onderscheidende locatie? Dan biedt het Kunstmuseum precies wat u wenst.

Uw evenement krijgt een extra dimensie in het schitterende Art Deco gebouw van architect H.P. Berlage. Ook het gebruik van het naastgelegen Fotomuseum/GEM behoort tot de mogelijkheden. Met de Tuinzaal, Hal, Aula, Erezaal en een aantal kleinere (vergader)ruimtes biedt het Kunstmuseum een unieke locatie voor een diner, receptie, seminar, vergadering, concert of presentatie, voor kleine en grote gezelschappen.

Het onderscheidend vermogen van het Kunstmuseum

We zetten uw evenement graag kracht bij door de link te leggen tussen uw missie en de topstukken van het Kunstmuseum of het Fotomuseum/GEM. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een rondleiding, lezing of welkomstwoord door een van onze experts. Wij denken graag met u over het programma mee.  

Catering en techniek

  Binnen openingstijden (dinsdag t/m zondag 10:00 – 17:00 uur) verzorgt onze partner CateringMeesters de culinaire invulling van uw programma. Daarbuiten bent u, in overleg, vrij in uw keuze van cateraar. Op het gebied van techniek bevelen we u onze preferred partner Bourgonje aan, voor zover wij u zelf niet kunnen bedienen.  

Bereikbaarheid en parkeren

Het Kunstmuseum is centraal gelegen tussen het centrum van Den Haag en Scheveningen. Voor de deur en in de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid (betaald 13:00 – 00:00 uur). Op loopafstand bevindt zich een parkeergarage. Wij kunnen uitrijkaarten voor u verzorgen om plaatsen te garanderen. Direct tegenover onze entree bevindt zich een tram- en bushalte.  

Contact

Neem vrijblijvend contact op met een van onze event managers via zakendoen@kunstmuseum.nl om te vragen naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Faciliteiten

Catering aanwezig

Geluidsinstallatie aanwezig

Plug & Play aanwezig

Invaliden toegankelijk

Visuele middelen aanwezig

Alle zalen

Tuinzaal

Erezaal

Hal

Aula

Fotomuseum