Case: Kunstmuseum

Seminar Strategic Concept: ‘Stronger Together – NATO Partnerships’

Kunstmuseum Den Haag is door het bijzondere gebouw een onderscheidende locatie voor zakelijke recepties, diners, strategiesessies, seminars, concerten of presentaties. Zo koos het ministerie van Buitenlandse Zaken om het Seminar Strategic Concept: ‘Stronger Together – NATO Partnerships’ in het museum te organiseren.

De gasten werden in de Art Deco Hal ontvangen met een aperitief en hadden de gelegenheid om zich te laten inspireren door de Mondriaan & de Stijl tentoonstelling en rondgeleid te worden door kunst experts.

Vervolgens werden de gasten begeleid naar de prachtige Tuinzaal in het hart van het museumgebouw van meester-architect Berlage en werden ze door de directeur van het museum welkom geheten. Onder de sterrenhemel,de Tuinzaal heeft een glazen dak, genoten de gasten van een mooi 3-gangen diner.

De catering werd door CateringMeesters verzorgd. Het meubilair was door Van der Kroft Party Rental geleverd en de techniek werd door onze partner Bourgonje gedaan.
 
Ben jij benieuwd naar onze locatie? Wij nodigen je graag uit voor een locatiebezoek en denken met je mee over jouw event. Neem contact op via zakendoen@kunstmuseum.nl of bel met een van onze eventmanagers op 070-3381173.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de venues in Den Haag en meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden

Uw evenement in Den Haag is centraal gelegen in de randstad en uitstekend bereikbaar

bekijk de locaties