Kunstmuseum Den Haag

Kunstmuseum Den Haag is een modern paleis voor de kunsten en is met haar collectie van 160.000 kunstwerken een van Europa’s grootste kunstmusea.

Het Kunstmuseum heeft een toonaangevende collectie moderne en hedendaagse beeldende kunst, mode en toegepaste kunst. Bent u voor uw evenement op zoek naar een onderscheidende locatie? Dan biedt het Kunstmuseum precies wat u wenst.

Uw evenement krijgt een extra dimensie in het schitterende Art Deco gebouw van architect H.P. Berlage. Ook het gebruik van het naastgelegen Fotomuseum/KM21 behoort tot de mogelijkheden. Met de Tuinzaal, Hal, Aula, Erezaal en een aantal kleinere (vergader)ruimtes biedt het Kunstmuseum een unieke locatie voor een diner, receptie, seminar, vergadering, concert of presentatie, voor kleine en grote gezelschappen.

Hybride en Online events

Een online of hybride evenement organiseren op een unieke locatie? Kunstmuseum Den Haag opent hiervoor graag haar deuren. Het art-decogebouw en de steeds wisselende tentoonstellingen vormen een bijzonder decor voor elke gelegenheid.

De mogelijkheden zijn heel divers. Voor een (eindejaars)borrel met medewerkers of relaties is bijvoorbeeld een online rondleiding op een van de tentoonstellingen mogelijk. Een lezing of seminar vraagt eerder om een lichte setting, zoals in de Tuinzaal. Een talkshow kan juist weer heel goed werken tegen de achtergrond van een kleurrijke wandschildering van Sol LeWitt. En door in te zoomen op een kunstwerk, kunstenaar of specifieke tentoonstelling kan heel goed een actueel thema worden aangesneden.

Het onderscheidend vermogen van het Kunstmuseum

We zetten uw evenement graag kracht bij door de link te leggen tussen uw missie en de topstukken van het Kunstmuseum of het Fotomuseum/KM21. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een rondleiding, lezing of welkomstwoord door een van onze experts. Wij denken graag met u over het programma mee.

Catering en techniek

Binnen openingstijden (dinsdag t/m zondag 10:00 – 17:00 uur) verzorgt onze partner CateringMeesters de culinaire invulling van uw programma. Daarbuiten bent u, in overleg, vrij in uw keuze van cateraar. Op het gebied van techniek bevelen we u onze preferred partner Bourgonje aan, voor zover wij u zelf niet kunnen bedienen.

Bereikbaarheid en parkeren

Het Kunstmuseum is centraal gelegen tussen het centrum van Den Haag en Scheveningen. Voor de deur en in de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid (betaald 13:00 – 00:00 uur). Op loopafstand bevindt zich een parkeergarage. Wij kunnen uitrijkaarten voor u verzorgen om plaatsen te garanderen. Direct tegenover onze entree bevindt zich een tram- en bushalte.

Contact

Neem vrijblijvend contact op met een van onze event managers via zakendoen@kunstmuseum.nl om te vragen naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Facilities

Visual media present

Catering present

Sound system present

Plug & Play present

Accessible for the disabled

Halls

Tuinzaal

Erezaal

Hal

Aula

Fotomuseum