Case: Louwman Museum

FM dag

Het Theater en de zes subzalen in het Louwman Museum lenen zich perfect voor (netwerk)bijeenkomsten tot 350 personen. Kortgeleden faciliteerden we de FM dag. De FM Dag, jaarlijks georganiseerd door Alex van Groningen BV, is het evenement voor financieel eindverantwoordelijken binnen bedrijven met een omzet tot 200 miljoen euro, met focus op familiebedrijven.

Voor dit evenement werd het Theater gebruikt voor de keynote sprekers. De rondetafelsessies en masterclasses vonden onder andere plaats in de sfeervolle Bibliotheek en de flexibele Shoichiro Toyoda zaal. In de schitterende ambiance van de Great Hall, konden de meer dan 300 financiële vakgenoten volop netwerken.

Vooraf het programma, was het uiteraard mogelijk de prachtige collectie van het Louwman Museum te bewonderen. Dit gaf de gasten inspiratie en energie om aan het programma te beginnen.

In het Louwman Museum is meer dan 130 jaar vooruitgang, innovatie en design zichtbaar vertegenwoordigd in een unieke collectie van 275 pronkstukken uit de geschiedenis van de automobiel.

Het Louwman Museum biedt niet alleen alle faciliteiten die nodig zijn, maar ook het thema en het bijzondere verhaal dat perfect past bij uw boodschap. Wij geven uw merk een plek te midden van 130 jaar ontwikkeling en verleiding en maken uw verhaal hier echt onderdeel van. Het Louwman Museum is niet zomaar een locatie als alle anderen, maar de locatie mét inhoud.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de venues in Den Haag en meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden

Uw evenement in Den Haag is centraal gelegen in de randstad en uitstekend bereikbaar

bekijk de locaties