Op verschillende locaties van The Hague Venues worden er webcastproducties gefaciliteerd. Hierbij kunt u, afhankelijk van de capaciteit, ook publiek uitnodigen. 

Webcastproducties op unieke locaties in Den Haag 

Geen haperende verbinding, uitzendingen aan de keukentafel of rommelige achtergronden. Wel een warm ontvangst, onderscheidend decor en gestroomlijnde webcastproducties op unieke locaties. Van een webinar, video conference, online of hybride event tot een business update of training; alles is mogelijk in onze professionele webcasting studio’s in Den Haag. 

Onze ervaren eventmanagers nemen je mee in de wereld van webcastproducties. Wij luisteren, denken mee, adviseren en voorzien in de totale begeleiding van de producties. Op de verschillende locaties beschikken we over kleine en grote studio’s die we basic of volledig custom made voor u in kunnen richten. 

Unieke decors voor uw webcastproductie 

Van monumentale gebouwen met een rijke historie, indrukwekkende musea tot een decor tussen de trams of auto’s. Onze bijzondere eventlocaties, tijdelijk getransformeerd voor online-congressen en webcastproducties, geven uw webcastproductie direct een zakelijke uitstraling.

Hieronder een aantal voorbeelden van bijzondere decors:

• Tussen de bijzondere auto’s
• Tussen de inspirerende schilderijen
• Met uitzicht over heel Nederland
• Met imposante hangardeuren als decor

Begeleiding van uw producties 

Waar gaat uw evenement over? Wie wilt u bereiken en hoe gaat u dat doen? De eventmanagers van The Hague Venues nemen je mee in de wereld van webcastproducties. We bespreken de uitgebreide mogelijkheden en zorgen er samen voor dat het doel bereikt wordt.

Ontvangst van uw gasten 

Tijdens webcastproducties ontvangt u vaak nog gasten zoals sprekers, moderators en stakeholders. Ook de ontvangst van uw gasten laat bij ons niet te wensen over. Wij zorgen voor een professioneel ontvangst, uitstekende koffie en catering naar wens. Het geeft toch een andere dynamiek als u en uw gasten op een echte evenementenlocatie een webcastproductie kunnen houden. We ontvangen u graag! 

Met vriendelijke groet,

The Hague Venues

Zoek locaties die geschikt zijn voor uw event

U kunt nu in één handeling een offerte aanvragen bij de geselecteerde locaties. Indien u nog iets aan wilt passen dan kunt u de oranje vinkjes aanklikken. Uw offerte aanvraag komt bij alle aangevinkte locaties terecht.

Maak uw selectie. Daarna kunt u in één handeling bij deze locaties een offerte aanvragen. Als u een afspraak wilt maken met een locatie, dan vindt u de gegevens op de locatiepagina's.