Case: World Forum The Hague

Ukraine Accountability Conference (UAC)

World Forum heeft meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van een groot scala aan events, congressen en theaterproducties. Veel grote, internationale congressen hebben we mogen hosten.

Onlangs vond de Ukraine Accountability Conference (UAC) bij ons plaats, een zeer indrukwekkende ministeriële conferentie. Op 14 juli 2022 organiseerde de Nederlandse regering, samen met de Openbaar Aanklager van het Internationaal Strafhof en de Europese Commissie, de Ukraine Accountability Conference in het World Forum.

Tijdens de conferentie zijn belangrijke stappen gezet richting rechtvaardigheid. De ministeriële conferentie vond plaats in de King Willem Alexander, de grootste zaal waar normaliter ruim 2.000 mensen plaats kunnen nemen. Voor de UAC werd er op het podium een ronde setting geplaatst. Er hingen schermen zodat de live-verbinding met Oekraïne door iedereen gevolgd kon worden.

Ook werd onze exporuimte gebruikt als perscentrum, waren er verschillende interview ruimtes en was er een ruimte ingericht voor de persconferentie. De conferentie en de talkshows konden (deels) live gevolgd worden via YouTube. Ook de branding van het pand was volledig in de huisstijl van #UAC.

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van World Forum The Hague, of wil je brainstormen over jouw ideeën? Neem dan gerust contact op. Kijk voor meer cases van onze locaties op www.TheHagueVenues.nl

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de venues in Den Haag en meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden

Uw evenement in Den Haag is centraal gelegen in de randstad en uitstekend bereikbaar

bekijk de locaties