Case: The Hague Conference Centre

Software AG.

Met een combinatie van verschillende zalen en een online eventomgeving is een succesvolle meerdaagse conferentie voor 360 personen georganiseerd bij The Hague Conference Centre in opdracht van Software AG.

De eerste week van juni was The Hague Conference Centre dé plek waar de International User Groups Conference 2022 plaatsvond. Door gebruik te maken van meerdere zalen verdeeld over twee etages was het mogelijk om tijdens de plenaire sessie ook diverse andere sessies bij te wonen. De foyer werd gebruikt als pauze ruimte waar tegelijkertijd diverse bedrijven met een beursstand de deelnemers meer konden vertellen over het product wat zij aanbieden. Hierdoor ontstond er een informele en ongedwongen sfeer. Gedurende de sessies was het voor gasten vanuit andere plekken op de wereld ook mogelijk om online deel te nemen. Dankzij de AV-partner Bourgonje B.V. was dit mogelijk.

Bourgonje B.V. heeft ervoor gezorgd dat alle audio visuele middelen goed geregeld waren. Daarnaast hebben zij een live stream mogelijk gemaakt, zodat deelnemers vanuit andere locaties op een interactieve manier konden deelnemen.

Wil jij ook zo’n event, of wil je brainstormen over jouw ideeën? Neem dan gerust contact op.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de venues in Den Haag en meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden

Uw evenement in Den Haag is centraal gelegen in de randstad en uitstekend bereikbaar

bekijk de locaties