Case: De Grote Kerk

De Dag van de Technologische Industrie in de Grote Kerk

Al bijna 40 jaar doet de Grote Kerk menig bezoeker even met zijn ogen knipperen bij binnenkomst. Het is een locatie die imponeert door zijn grootsheid, maar tegelijkertijd warmte uitstraalt: dé combinatie die ervoor zorgt dat de Grote Kerk al jarenlang de perfecte plek is voor diverse evenementen. Vorige week maakte de Kerk plaats voor de Dag van de Technologische Industrie.

FME
De Dag van de Technologische Industrie werd georganiseerd door FME. FME is een ondernemersvereniging voor de technologische industrie. De Grote Kerk stond deze dag dus volledig in het teken van de nieuwste technologische snufjes en weetjes. Een interessante technologie-expositie met vele inspirerende sprekers, waaronder Siemens, VNO-NCW en Apollo Group, met als kers op de taart: Jörgen Raymann De genodigden ontvingen een warm welkom inclusief koffie, thee en friandises van de gastheren en -dames van de cateraar Taat & Friends, waarna zij in een theateropstelling de presentaties bijwoonden. De aansluitende borrel werd gevolgd door een afsluitend culinair diner op ons Hoogkoor.

De Dag de Technologische Industrie laat zien hoe enorm veelzijdig en ruimtelijk de Grote Kerk als evenementenlocatie is dankzij de zee aan ruimte, het betrekken van het Kerkplein bij het evenement en de imposante entree via de Haagse Toren. Er werd bovendien benadrukt hoe een formeel evenement als dit in de kerk een warme uitstraling krijgt en bezoekers een onvergetelijke ervaring bezorgt.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van de Grote Kerk voor uw evenement? Mail geheel vrijblijvend naar: events@grote-kerk.nl

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de venues in Den Haag en meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden

Uw evenement in Den Haag is centraal gelegen in de randstad en uitstekend bereikbaar

bekijk de locaties