Beheer de Toekomst

Beeld & Geluid in Den Haag is uitermate geschikt voor het organiseren van speciale events en congressen. Onlangs vond het congres ‘Beheer de Toekomst’ van Ministerie Infrastructuur en Waterstaat plaats in onze Eventzaal. Een afwisselend, leerzaam en inspirerend programma.

Debatavond ‘Tussen Feit en Fictie’

Beeld en Geluid Den Haag is uitermate geschikt voor het organiseren van impactvolle events. Kortgeleden produceerden we het event ‘Tussen Feit en Fictie’, een hybride debatavond over waarheidsvinding in de journalistiek. Uniek voor evenementen in Beeld en Geluid Den Haag is de mogelijkheid tot het gebruik van ons audiovisuele archief, bestaande uit 1,2 miljoen uur aan beeld en geluid.

Zoek locaties die geschikt zijn voor uw event

U kunt nu in één handeling een offerte aanvragen bij de geselecteerde locaties. Indien u nog iets aan wilt passen dan kunt u de oranje vinkjes aanklikken. Uw offerte aanvraag komt bij alle aangevinkte locaties terecht.

Maak uw selectie. Daarna kunt u in één handeling bij deze locaties een offerte aanvragen. Als u een afspraak wilt maken met een locatie, dan vindt u de gegevens op de locatiepagina's.