Partner

Karsten & Kuiper

Onze passie voor gezond en lekker eten delen wij graag met onze gasten. Met veel energie en betrokkenheid zorgt ons keukenteam dat er op ieder evenement overheerlijke- en verrassend lekkere gerechten geserveerd worden. We hebben ons ontwikkeld tot een lokale cateringspecialist, waarbij we graag mee denken over de invulling (van het evenement). Wij worden blij als we onze gasten zien genieten en we de verwachtingen kunnen overtreffen!

Catering op externe locatie
Wij werken met verse ingrediënten en maken alles zelf. Zo weten we precies wat in elk gerecht zit en zorgen wij dat alles aan onze smaak en kwaliteitseisen voldoet. We besteden veel aandacht aan de herkomst van de producten om zo onze kwaliteit te garanderen.
We cateren op diverse grote en kleine locaties in- of rondom Den haag. Een lunch of borrel, uitgebreid diner of een compleet feest voor uw bedrijfsfeest, jubileum of privé diner bij u thuis!

Catering op vaste locaties
Naast dat wij cateren op externe locaties in en rondom Den Haag zijn wij de vaste huiscateraar van een aantal locaties, o.a. Museum Beeld en Geluid en Het Spaansche Hof. Wij verzorgen hier de dagelijkse catering met koffie en theebuffet, complete vergaderarrangementen en lunch of diner.
Tevens zijn wij een ervaren cateraar voor bruiloften in Het Spaansche hof!

Zakelijke catering
Wij leveren vanuit onze productiekeuken in Voorburg aan diverse zakelijke klanten in- en rondom Den Haag. Wij leveren een variëteit aan belegde broodjes of sandwiches desgewenst aangevuld met een heerlijk gevulde salade of soep! Daarnaast kunnen we ook een geheel buffet, hartige snack of simpele maaltijd warm aanleveren bij uw bedrijf of op een externe (vergader) locatie!

Winkel – bezorging maaltijden
Karsten en Kuiper catering is ontstaan vanuit onze winkel in de Van Diemenstraat (hoek Prins Hendrikstraat) in Den Haag. Vanuit hier bezorgen wij gezonde en lekker maaltijden in- en rondom Den Haag. Ook kunnen er maaltijden bij ons afgehaald worden. Wij koken iedere dag verse, gezonde en bijzondere maatlijden. Gerechten op restaurantniveau met veel verse groenten en kruiden. Altijd met liefde bereid! Met onze gerechten zet je zonder moeite een echte, gezonde en lekkere maaltijd op tafel! Ideaal voor gezinnen, als je een drukke baan hebt, onregelmatig werkt of als je gewoon geen tijd/zin hebt om te koken.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de venues in Den Haag en meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden

Uw evenement in Den Haag is centraal gelegen in de randstad en uitstekend bereikbaar

bekijk de locaties