Partner

Brandcode

Brandcode is een creative and digital agency gevestigd in Den Haag. Wij werken onder meer aan branding, campagnes, (web)design, development, fotografie en video.

Vanuit de behoefte van de opdrachtgever en de doelgroep, ontwikkelt Brandcode branding en communicatiestrategie├źn. Deze vertalen wij vervolgens naar creatieve uitingen en communicatieconcepten. Kortom, Brandcode versterkt bedrijven met onderscheidende (re)branding en corporate communicatie.

Eventleader

Wij zijn ook jouw partner in events. Onze professionals hebben meer dan 30 jaar ervaring in de eventbranche, waaronder het ontwerpen en uitvoeren van evenementen. Deze discipline voeren wij uit onder ons label Eventleader. Samen met de opdrachtgever kijken we welke tools wij kunnen inzetten voor het beste eindresultaat. Wij werken onder andere aan de invitatie en registratie, softwaresupport en de conceptontwikkeling van de stijl van het evenement. Naast onze expertise in het organiseren van events, hebben we ook een event software ontwikkeld die jouw event naar een hoger niveau helpt te brengen. Het platform biedt alles van deelnemersregistratie tot web casting, en van het aanmaken van live polls tot een virtuele beursvloer en het 3D-ontmoeten van mensen. Het platform is volledig aan te passen naar uw wensen en op maat te maken.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de venues in Den Haag en meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden

Uw evenement in Den Haag is centraal gelegen in de randstad en uitstekend bereikbaar

bekijk de locaties