Partner

Brandcode

De Brandcode van jouw event. Jij weet waar jouw event over gaat. Wij weten hoe we dat overbrengen bij jouw bezoekers met Strategische creatie en slimme eventsoftware. Maak jouw event tot een succes!

Geen kopzorgen én een succesvol event!
Hoe lang is jouw lijstje met to-do’s? Geef maar aan ons!Van de uitnodiging tot de evaluatie. Wij nemen jouw werk uit handen en tillen jouw event naar een hoger niveau!
 
Dit is hoe we dat doen:
 • UitnodigingenWij stippelen de beste uitnodiging strategie voor je uit waardoor jouw bezoekers op tijd op de hoogte zijn, niet vergeten op te dagen én tegelijkertijd ook waardevolle input voor jouw event leveren.
 • MarketingWervende video’s, inhoudelijke e-mails en een inspirerende online omgeving. Wij zorgen dat jouw bezoeker al warm is voordat ‘ie door de (digitale) deuren van jouw event stapt.
 • Design
  Ieder event is uniek. Daarom maken we een origineel event logo, zetten we creatieve visuals in en zorgen we voor een huisstijl die perfect aansluit bij de boodschap van jouw event.
 • Content
  Een event levert een schat aan content op. Daarom leggen wij het voor je vast waardoor je genoeg materiaal hebt om later te gebruiken. Niet alleen om je bezoekers te bedanken, maar ook deze langer met je te binden en ze op de hoogte te houden via social posts.
 • Slimme software
  Een online of offline event, dat maakt voor onze software niets uit. Digitale aanmeldingen versturen of bijhouden maar ook het scannen van tickets op fysieke evenementen is een fluitje van een cent. En met het dashboard of de app ontvangen je bezoekers de laatste updates en heb jij 24/7 inzicht in de stand van zaken. Lees alles over onze eventsoftware op eventleader.nl
Inspireer, deel en verbind!

Met deze drie sleutelwoorden transformeren wij jouw event naar een échte community waar jouw bezoekers bij willen horen! Niet alleen op de eventdag maar juist ook voor en na het evenement.

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de venues in Den Haag en meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden

Uw evenement in Den Haag is centraal gelegen in de randstad en uitstekend bereikbaar

bekijk de locaties