Case: Museon-Omniversum

Nationale Conferentie Circulaire Economie

Museon en Omniversum zijn gefuseerd en verenigen zich in One Planet als hét impactcentrum waar de mens, de aarde en duurzame ontwikkeling centraal staan. We waren dan ook trots om de Nationale Conferentie Circulaire Economie bij ons te mogen hosten.

Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, BEEAgency en LUSTR organiseerden begin februari 2022 de vierde Nationale Conferentie Circulaire Economie bij Museon-Omniversum. Een compleet digitaal programma, waarbij een enorme redactie en logistiek rondom het plenaire programma en de vele deelsessies kwam kijken. Voor ons betekende het een studio vol met techniek voor de live-event organisatie en digitale projecties. De grote zaal met een dynamische opstelling voor het plenaire programma en in de subzalen van het Museon diverse subsessies die werden gelivestreamd.

Museon-Omniversum onderscheidt zich met duurzaam ondernemerschap, door een combinatie van eventorganisatie en de tentoonstellingen in One Planet Expo en NOW! en films in One Planet Dome. Meer weten over de mogelijkheden, neem contact op met Juliette Suurland.

“We organiseerden de Nationale Conferentie Circulaire Economie volledig online vanuit het Museon-Omniversum. Daarbij brachten we heel veel decor en techniek mee en toverden de zaal om tot een heuse studio. Niets was teveel voor Juliette en haar team om deze complexe logistieke operatie mogelijk te maken. Het duurzame DNA van Museon paste perfect bij ons evenement en konden we zichtbaar maken door vanuit museumzalen deelsessies uit te zenden. De heerlijke en eveneens duurzame catering maakte zowel onze gasten in de studio als de crew heel blij!”

Stay informed of the latest news from the venues in The Hague and sign up for the newsletter

Sign-up

Your event in The Hague is centrally located in the Randstad and easily accessible

View the locations