Zuiderstrandtheater

Het Zuiderstrandtheater is uitstekend geschikt voor uw congres, productintroductie, vergadering of feestavond. Deze vrijstaande locatie aan de haven beschikt over een theaterzaal met 1.007 (vaste) stoelen, 5 foyers (125 tot 400 m2), een groot podium (toepasbaar als blackbox van ruim 500 m2) en meer dan 500 parkeerplaatsen! De totale capaciteit voor een feestavond bedraagt circa 1.500 gasten. Alle foyers beschikken bovendien over veel daglicht en uitzicht op de haven, de duinen of de zee!

Ook geschikt voor kleinere groepen

Door slechts één of meerdere foyers en/of het podium te gebruiken is het theater ook geschikt voor bijeenkomsten met kleinere aantallen. Zo kunnen we de theaterzaal (optisch) verkleinen en ontstaat er een sfeervolle zaal voor gezelschappen tussen de 200 en 450 personen.

Full service

Indien gewenst ondersteunen de eventmanagers van het theater u bij de organisatie van een congres of evenement. Het theater werkt samen met een aantal geselecteerde partners op het gebied van catering, decor en aankleding. Daar wordt een keuze uit gemaakt die het beste aansluit bij het evenement.

Uw eigen vertrouwde partners

Het Zuiderstrandtheater werkt zonder exclusieve afspraken. Dit maakt het voor u extra aantrekkelijk om uw event bij ons te organiseren, met uw eigen, vertrouwde partners.

Faciliteiten

Geluidsinstallatie aanwezig

Catering aanwezig

Indoor & Outdoor

Invaliden toegankelijk

Plug & Play aanwezig

Visuele middelen aanwezig

Alle zalen

Theaterzaal

Podium Theaterzaal

Havenfoyer

Duinfoyer

Zeefoyer

Pierfoyer

Theatercafé

Kleedkamer

Studio 1

Terras

De Theaterzaal heeft een vaste opstelling. De foyers zijn felxibel in te richten voor een congres, breakout, borrel of feestavond, varierend, afhankelijk van de opstelling, van 50 tot 1000 personen.

Bezoek website Offerte aanvragen