COMM

Bij COMM Meetings & Events hebben we inspirerende ruimtes gecreëerd die méér zijn dan enkel muren, tafels en stoelen. We hebben alle elementen in huis voor succesvolle meetings en impactvolle events in het bruisende hart van Den Haag. 

Méér dan een ruimte

Organiseer je een congres, receptie, vergadering of (pers)conferentie? Of wil je een spectaculaire productlancering of een onvergetelijke zakelijke bijeenkomst? Vertel ons je wensen en wij doen een voorstel dat past bij de groep collega’s of relaties waarvoor jij een bijzondere meeting of event organiseert. Bij COMM Meetings & Events hebben we ruimtes gecreëerd die méér zijn dan enkel muren, tafels en stoelen. We hebben alle elementen in huis voor meer focus, inspiratie en plezier tijdens de bijeenkomst. Zo kun je bij COMM een brainfood menu boeken met heerlijke gevarieerde voeding. Zet daarnaast energizers in voor een oppepper, gebruik kleurenpsychologie om de bijeenkomst kracht bij te zetten en boost je focus door de telefoonkluis in de vergaderzalen te gebruiken. Boek een inspirerende (communicatie)workshop om de meeting kracht bij te zetten. Door deze tools wordt de communicatie verbeterd en het succes van de bijeenkomst vergroot.

Ruimtes

We hebben één van de grootste newsrooms van Europa, een webcaststudio met uitgebreide livestreammogelijkheden en luxe vergaderzalen met videoconferencingmogelijkheden. Zijn de lampen in de zalen je al opgevallen? Deze zijn in iedere zaal geïnspireerd op telefoons. 13 inspirerende ruimtes, voor 6 tot 350 personen, waaronder de monumentale Theosofentempel. Voor recepties of diners creëren we in een handomdraai ruimte voor groepen tot wel 650 personen.

Catering

Bij COMM eet je Dutch Cuisine; een eetcultuur met ingrediënten uit eigen streek. Duurzaam, lekker en gezond eten wat goed is voor onze economie én onze planeet. De presentatie is modern en steeds verrassend. Brainfood Bij een energiedip horen we altijd het woord ‘koffie’ vallen, maar er zijn betere manieren om concentratie te creëren en behouden door voeding. Bij COMM Meetings & Events kan jij voor het brainfood menu kiezen. Boordevol ingrediënten die jou helpen om zo productief mogelijk te zijn. Denk aan Powerballs! Dit zijn bollen van dadels en noten met bijvoorbeeld kokos, chocolade en noten. Drink daarbij Energy shots met bijvoorbeeld gember. Door het menu stimuleer je de hersenen en verhoog je de productiviteit tijdens de bijeenkomst!

Het gebouw

Het oorspronkelijke pand aan de Zeestraat 82 heeft een rijke historie. Van 1841 tot 1927 huisvest hier de Groote Koninklijke Bazar. In 1948 vestigt het Postmuseum, opgericht op 18 mei 1929, zich in het gebouw. Tegenwoordig huisvest hier nog steeds het museum, onder de naam COMM – Museum voor communicatie.

Contact

Bij COMM bieden we professionele ondersteuning in concept, creativiteit en organisatie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.  

Faciliteiten

Catering aanwezig

Geluidsinstallatie aanwezig

Invaliden toegankelijk

Plug & Play aanwezig

Visuele middelen aanwezig

Alle zalen

Eventzaal

Newsroom

Lounge

Hart

Club

Boardroom

Lab

Grote vergaderzalen

Kleine vergaderzalen

Green Screen Studio

COMM | Méér dan een ruimte

Bezoek website Offerte aanvragen