Beeld & Geluid in Den Haag

Impact maken met jouw event? Dat gebeurt bij Beeld & Geluid. Een unieke locatie in Den Haag boordevol inspiratie, energie en inhoud.

Beeld & Geluid in Den Haag is een pand met geschiedenis. Bij aankomst word je verwelkomd door de indrukwekkende voorgevel. Deze vertelt alles over de tijd dat het pand fungeerde als het eerste warenhuis van Nederland: de Groote Koninklijke Bazar. Niet alleen ontvangen wij jou op een inspirerende plek, ook zijn wij er om jouw online, hybride of live evenement tot in de puntjes- en met de nodige faciliteiten te verzorgen.

Méér dan een ruimte

Beeld & Geluid is de plek waar een van de grootste audiovisuele collecties van Europa wordt beheerd. Een plek met meer dan 1,2 miljoen uur aan beeld en geluid in het archief en waar media en nieuws centraal staan. Deze collectie kan ingezet worden om jouw event te verrijken.

Vergeet jouw evenement niet te combineren met een bezoek aan ons inspirerende museum over nieuws en journalistiek. Dit bezoek zit bij het evenement inbegrepen. Na een museumbezoek snap je hoe nieuws jouw blik op de wereld vormt en weet je welke impact het heeft als jij verhalen deelt.

Volg samen met je collega’s een van onze workshops. Denk bijvoorbeeld aan een workshop Fake News, de workshop Grens van de Grap of onze VR Escape Game, allemaal gemaakt met beelden uit het archief. In de VR Escape Game duik je samen met je team in het archief van Beeld & Geluid om de code te kraken. Geweldig voor teambuilding.

Verder zijn er diverse quizzes ontwikkeld. Denk aan de nostalgische quiz ‘70 jaar televisie’ of de ‘Muziek Pubquiz’.

Hybride en Online events

Onze locatie is perfect voor een hybride event: een combinatie van events met publiek in de zaal en publiek op afstand. We nemen op en zenden online uit met webcasting en live streaming terwijl mensen in de zaal een extra dimensie geven aan de uitzending waardoor de totale deelname effectiever is en het bereik groot. Daarnaast werken we graag met twee online streamingplatforms. Ideaal voor webcast en livestreams. Laat de locatie, kennis en techniek maar aan ons over.

Ruimtes

Achter de gevel van een karakteristiek pand in Den Haag bevindt zich een indrukwekkende verrassing. De historische details achterin het pand gaan terug naar de tijd waarin het gebouw fungeerde als een Theosofentempel. De monumentale gevel is aan de Zeestraat ontworpen voor de Groote Koninklijke Bazar: het eerste warenhuis van Nederland.

In een van onze 12 zalen organiseer jij een inspirerend congres of vergadering, of dat nu online, hybride of live is. Of je nu kiest voor de karakteristieke Conference room of Bazar of de hypermoderne Newsroom met wandvullend scherm; je laat gegarandeerd een blijvende indruk achter op jouw gasten.

Catering

Een goed evenement is niet compleet zonder heerlijk eten en drinken. Daarom verzorgen wij de catering die past bij jouw evenement. Jullie kunnen genieten van heerlijke gerechten die met kwaliteit zijn bereid. Biologische- en streekproducten die de unieke smaak omhoog halen.

Contact

Bij Beeld & Geluid in Den Haag bieden we professionele ondersteuning in concept, creativiteit en organisatie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil jij impact maken met jouw event? Neem dan gerust contact met ons op.

Faciliteiten

Catering aanwezig

Geluidsinstallatie aanwezig

Invaliden toegankelijk

Plug & Play aanwezig

Visuele middelen aanwezig

Alle zalen

Conference room

Newsroom

Lounge

Hart

Bazar

Boardroom

Lab

Grote vergaderzalen

Kleine vergaderzalen