Op 21 en 22 september aanstaande organiseert The Hague Venues een tour langs alle 13 aangesloten locaties. Dé ultieme gelegenheid om in één middag weer helemaal op de hoogte te zijn van het aanbod van de meest bijzondere Haagse congres- en event locaties.

We starten de dag gezamenlijk met een uitgebreide lunch en eindigen met een feestelijke borrel. Tussendoor worden er 3 locaties naar keuze bezocht, zodat u die dag 5 locaties kunt bezoeken. Uiteraard zijn er genoeg momenten voor het opdoen van inspiratie en het uitwisselen van kennis.

Op maandag 21 september zijn de (corporate) eventmanagers welkom en op dinsdag 22 september de bureaus en intermediairs.

Behoort u tot één van deze doelgroepen en wilt u graag aanwezig zijn, dan kunt u via onderstaande button uw interesse kenbaar maken. Er is maar een beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij! Het programma voor deze dag is nog in de maak en volop in beweging. Zodra het bekend is plaatsen we het op deze pagina. Houd deze dus in de gaten!

Alle aangesloten locaties zijn ingericht conform de regels van het RIVM inzake de 1,5 meter afstand.

Indien u van één van de locaties een save the date heeft ontvangen hoeft u zich hier niet in te schrijven, u ontvangt binnenkort uw persoonlijke uitnodiging.

Ja ik heb interesse