Case: Beeld & Geluid in Den Haag

Beheer de Toekomst

Beeld & Geluid in Den Haag is uitermate geschikt voor het organiseren van speciale events en congressen. Onlangs vond het congres ‘Beheer de Toekomst’ van Ministerie Infrastructuur en Waterstaat plaats in onze Eventzaal. Een afwisselend, leerzaam en inspirerend programma.

Voor dit congres ‘Beheer de Toekomst’ van Ministerie Infrastructuur en Waterstaat met o.a. keynotespreker Diederik Jekel werd de Eventzaal ingericht voor 150 personen in theateropstelling. Naast presentaties werd er een pubquiz gehouden en diverse break-out sessies georganiseerd.

Na een gezonde vegetarische lunch in de Lounge, verzorgd door huiscateraar Karsten & Kuiper is het tijd om wat nieuwe kennis op te doen. De deelnemers kunnen uit twee van de zes parallelsessies kiezen. Dit vond onder andere plaats in de Boardroom, de Newsroom met wandvullend scherm, het Lab en enkele vergaderzalen. Alle gedecoreerde ruimtes zijn in de stijl van het thema communicatie en nieuws.

Tussen de verschillende break-out sessies door konden gasten een bezoek brengen aan het museum. In het museum staat nieuws en journalistiek centraal. Het museum heeft lange historie: in 1929 opende het de deuren als het Postmuseum en voor die tijd zat hier een van de eerste warenhuizen in Nederland, de Groote Koninklijke Bazar.

Bekijk hieronder de aftermovie van het evenement.


Video: HE Visuals

Review van de opdrachtgever:

Beeld & Geluid is een inspirerende en unieke locatie voor een event. Er zijn voldoende sub-zalen voor breakout sessies. Door de indeling van het gebouw was het wat lastig voor de deelnemers om de juiste zaal te vinden. De technische voorzieningen zijn state-of-the-art, en de ondersteuning op dit gebied was uitstekend. De locatie ligt voldoende centraal en is goed bereikbaar met OV. Al met al heeft Beeld & Geluid enorm bijgedragen aan het succes van het event!

Wil jij ook zo’n event, of wil je brainstormen over jouw ideeën? Neem dan gerust contact op.

Stay informed of the latest news from the venues in The Hague and sign up for the newsletter

Sign-up

Your event in The Hague is centrally located in the Randstad and easily accessible

View the locations